- Athina wrote:
- Alejo Ortiz-Susana Ortiz Χ γιατί δεν ξέρω κανέναν απ' τους δύο.
O Alejo Ortiz έπαιζε στο "Οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν", έκανε τον Μάουρο. Και πρωταγωνίστησε στην Cabecita. H Susana ήταν η κοκκινομάλλα μάνα της Βιολέτα. x, γιατί κανένας δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.
- Athina wrote:
- Debora Falabella-Cynthia Falabella Τη Debora θα πω γιατί την άλλη δεν την ξέρω, ποιά είναι;
Είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Debora. Την είχε αντικαταστήσει όταν είχε πάθει πνευμονία σε μια σκηνή στο O Clone όπου η Mel παθαίνει αμόκ λόγω στερητικού συνδρόμου και έχει παίξει σε μερικές ακόμα τηλενουβέλες αλλά δεν έκανε την καριέρα της αδερφής της. Debora.
- Athina wrote:
- Gloria Pires-Cleo Pires Gloria ασυζητητί. Η Cleo δεν είναι κακή αλλά δεν έχει σε καμία περίπτωση το μέγεθος του ταλέντου της μάνας της. Απόδειξη ότι δεν έχει γίνει μεγάλο όνομα κι ούτε πρόκειται τώρα πια πιστεύω.
Την Cleo την έχω δει μόνο σε φωτογραφίες η αλήθεια είναι. Να πω Gloria
;
- Athina wrote:
- Guillermo Capetillo-Eduardo Capetillo Χ γιατί κανένας δε με τρελαίνει.
Guillermo γιατί αν και δεν του φαίνεται ήταν ωραίος στα νιάτα του
.
- Athina wrote:
- Guy Ecker-Jon Ecker Θα πω τον Guy γιατί τον άλλον δεν τον έχω δει ποτέ.
Κανείς τους δεν είχε ταλέντο. Θα πω Jon γιατί μ' αρέσει περισσότερο.
- Athina wrote:
- Humberto Zurita-Sebastian Zurita Humberto εννοείται, ο Sebastian συγγνώμη αλλά δεν πιάνει μια μπροστά στον μπαμπά. Γοητευτικότατος κι εξαιρετικός ηθοποιός.
Κι εγώ προτιμώ τον Humberto.
- Athina wrote:
- Kate del Castillo-Eric del Castillo Eric που αγαπώ. Η Kate είναι καλή ηθοποιός αλλά δεν είναι ούτε τόσο ταλαντούχα όσο ο πατέρας της ούτε έχει την ίδια παρουσία μ' εκείνον.
x, γιατί η Kate μου είχε αρέσει στο Alguna vez tendremos alas.
- Athina wrote:
- Laura Zapata-Thalia Thalia γιατί μπορεί να είναι υπερβολική όπως και η Laura αλλά τουλάχιστον έχει μια λάμψη.
Laura, γιατί δε θυμάμαι να σοκαρίστηκα όταν την άκουσα αμεταγλώττιστη
.
Και μένουν:
Arturo Peniche-Brandon Peniche 1.
Laura Zapata-Camila Sodi x, γιατί δεν έχω δει την Sodi.
Thalia-Camila Sodi επειδή ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να είναι εξίσου ατάλαντες, x και επιφυλάσσομαι.