Τηλενουβελοτρέλα
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Τηλενουβελοτρέλα

Φόρουμ για τους φαν των τηλενουβελών.

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Οικογενειακές υποθέσεις.

Go down 
2 posters
AuthorMessage
mel
Admin
mel

Female Posts : 7024

Οικογενειακές υποθέσεις.  Empty
PostSubject: Οικογενειακές υποθέσεις.    Οικογενειακές υποθέσεις.  EmptySun Aug 23, 2015 12:31 pm

Ως γνωστόν η σόου μπιζ είναι ένας απόλυτα αξιοκρατικός χώρος όπου οι γνωριμίες και οι συγγένειες δεν παίζουν κανέναν ρόλο egw den eipa tipota . Επειδή όμως μαζευτήκανε πολλά σόγια ας δηλώσουμε ποιον προτιμάμε από το κάθε ένα. 1,2, x και γιατί.

Alejo Ortiz-Susana Ortiz
Arturo Peniche-Brandon Peniche
Debora Falabella-Cynthia Falabella
Gloria Pires-Cleo Pires
Guillermo Capetillo-Eduardo Capetillo
Guy Ecker-Jon Ecker
Humberto Zurita-Sebastian Zurita
Kate del Castillo-Eric del Castillo
Laura Zapata-Camila Sodi
Laura Zapata-Thalia
Thalia-Camila Sodi
Back to top Go down
https://thlenouvelotrela.forumgreek.com
Athina

Athina

PostSubject: Re: Οικογενειακές υποθέσεις.    Οικογενειακές υποθέσεις.  EmptySun Aug 23, 2015 8:54 pm

Alejo Ortiz-Susana Ortiz Χ γιατί δεν ξέρω κανέναν απ' τους δύο.

Arturo Peniche-Brandon Peniche Αrturo γιατί και παρουσία έχει και ταλέντο έχει και γενικά μου αρέσει. Το Brandon από το λίγο που τον έχω δει δε μου έχει πολυγεμίσει το μάτι.

Debora Falabella-Cynthia Falabella Τη Debora θα πω γιατί την άλλη δεν την ξέρω, ποιά είναι;

Gloria Pires-Cleo Pires Gloria ασυζητητί. Η Cleo δεν είναι κακή αλλά δεν έχει σε καμία περίπτωση το μέγεθος του ταλέντου της μάνας της. Απόδειξη ότι δεν έχει γίνει μεγάλο όνομα κι ούτε πρόκειται τώρα πια πιστεύω.

Guillermo Capetillo-Eduardo Capetillo Χ γιατί κανένας δε με τρελαίνει.

Guy Ecker-Jon Ecker Θα πω τον Guy γιατί τον άλλον δεν τον έχω δει ποτέ.

Humberto Zurita-Sebastian Zurita Humberto εννοείται, ο Sebastian συγγνώμη αλλά δεν πιάνει μια μπροστά στον μπαμπά. Γοητευτικότατος κι εξαιρετικός ηθοποιός.

Kate del Castillo-Eric del Castillo Eric που αγαπώ. Η Kate είναι καλή ηθοποιός αλλά δεν είναι ούτε τόσο ταλαντούχα όσο ο πατέρας της ούτε έχει την ίδια παρουσία μ' εκείνον.

Laura Zapata-Camila Sodi Χ γιατί καμία δε μου αρέσει, πειράζει;  Razz

Laura Zapata-Thalia Thalia γιατί μπορεί να είναι υπερβολική όπως και η Laura αλλά τουλάχιστον έχει μια λάμψη.

Thalia-Camila Sodi Thalia για τον ίδιο λόγο με παραπάνω.
Back to top Go down
mel
Admin
mel

Female Posts : 7024

PostSubject: Re: Οικογενειακές υποθέσεις.    Οικογενειακές υποθέσεις.  EmptySun Aug 23, 2015 10:05 pm

Athina wrote:
Alejo Ortiz-Susana Ortiz Χ γιατί δεν ξέρω κανέναν απ' τους δύο.

O Alejo Ortiz έπαιζε στο "Οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν", έκανε τον Μάουρο. Και πρωταγωνίστησε στην Cabecita. H Susana ήταν η κοκκινομάλλα μάνα της Βιολέτα. x, γιατί κανένας δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Athina wrote:
Debora Falabella-Cynthia Falabella Τη Debora θα πω γιατί την άλλη δεν την ξέρω, ποιά είναι;

Είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Debora. Την είχε αντικαταστήσει όταν είχε πάθει πνευμονία σε μια σκηνή στο O Clone όπου η Mel παθαίνει αμόκ λόγω στερητικού συνδρόμου και έχει παίξει σε μερικές ακόμα τηλενουβέλες αλλά δεν έκανε την καριέρα της αδερφής της. Debora.

Athina wrote:
Gloria Pires-Cleo Pires Gloria ασυζητητί. Η Cleo δεν είναι κακή αλλά δεν έχει σε καμία περίπτωση το μέγεθος του ταλέντου της μάνας της. Απόδειξη ότι δεν έχει γίνει μεγάλο όνομα κι ούτε πρόκειται τώρα πια πιστεύω.

Την Cleo την έχω δει μόνο σε φωτογραφίες η αλήθεια είναι. Να πω Gloria  scratch ;

Athina wrote:
Guillermo Capetillo-Eduardo Capetillo Χ γιατί κανένας δε με τρελαίνει.

Guillermo γιατί αν και δεν του φαίνεται ήταν ωραίος στα νιάτα του  Razz .

Athina wrote:
Guy Ecker-Jon Ecker Θα πω τον Guy γιατί τον άλλον δεν τον έχω δει ποτέ.

Κανείς τους δεν είχε ταλέντο. Θα πω Jon γιατί μ' αρέσει περισσότερο.

Athina wrote:
Humberto Zurita-Sebastian Zurita Humberto εννοείται, ο Sebastian συγγνώμη αλλά δεν πιάνει μια μπροστά στον μπαμπά. Γοητευτικότατος κι εξαιρετικός ηθοποιός.

Κι εγώ προτιμώ τον Humberto.  

Athina wrote:
Kate del Castillo-Eric del Castillo Eric που αγαπώ. Η Kate είναι καλή ηθοποιός αλλά δεν είναι ούτε τόσο ταλαντούχα όσο ο πατέρας της ούτε έχει την ίδια παρουσία μ' εκείνον.

x, γιατί η Kate μου είχε αρέσει στο Alguna vez tendremos alas.

Athina wrote:
Laura Zapata-Thalia Thalia γιατί μπορεί να είναι υπερβολική όπως και η Laura αλλά τουλάχιστον έχει μια λάμψη.

Laura, γιατί δε θυμάμαι να σοκαρίστηκα όταν την άκουσα αμεταγλώττιστη  xixixi .

Και μένουν:
Arturo Peniche-Brandon Peniche 1.
Laura Zapata-Camila Sodi x, γιατί δεν έχω δει την Sodi.
Thalia-Camila Sodi επειδή ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να είναι εξίσου ατάλαντες, x και επιφυλάσσομαι.
Back to top Go down
https://thlenouvelotrela.forumgreek.com
Sponsored content

PostSubject: Re: Οικογενειακές υποθέσεις.    Οικογενειακές υποθέσεις.  Empty

Back to top Go down

Οικογενειακές υποθέσεις.
Back to top 
Page 1 of 1