1. Rosangela-Florisval (Totalmente demais). Δε βάζω σπόιλερ, όποιος ενδιαφέρεται για τις δεύτερες ιστορίες αυτής της τηλενουβέλας να πάει να κοιταχτεί

. Γενικά συμφωνώ ότι όλοι κάνουμε λάθη, πως αυτά από μόνα τους δε μας κάνουν κακούς ανθρώπους, πως καλό είναι να συγχωρούμε και να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες. Ο Florisval ήταν κακός σύζυγος και πατέρας, άπιστος στην γυναίκα του, αδιάφορος ως προς τα παιδιά του. Αυτό στο τέλος αλλάζει και ξαναπαντρεύεται την αγαπημένη του. Το ερώτημα είναι γιατί να προτιμήσει η Rosangela το ξαναζεσταμένο φαγητό (με τα δείγματα συμερπιφοράς που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια) όταν υπάρχουν καλοί, πιστοί και τίμιοι άνδρες να διαλέξει; Κάποιος από τους σεναριογράφους θα είχε απωθημένο με την πρώτη του αγάπη γι αυτό σχεδόν όλοι σ' αυτή τη σειρά κατέληξαν με τους πρώτους τους εραστές δεν εξηγείται αλλιώς.
2. Elisa-Jonatas (Totalmente demais). Μάλλον ήταν η αγαπημένη ιστορία των σεναριογράφων και δεν καταλαβαίνω γιατί. Ο Jonatas προσφέρει στέγη στην Elisa όταν εκείνη βρίσκεται στον δρόμο, τα φτιάχνουν, χωρίζουν, και οι δυο πάνε με άλλους, τα ξαναβρίσκουν, στο τέλος έχουμε και κάποιες πράξεις αυτοθυσίας που όμως ούτε αυτές με συγκίνησαν. Ίσως να φταίει που ο Simao δε μ' αρέσει ως άνδρας.
3. Débora-Charles (Totalmente demais). Έρωτας express. Σε τρία επεισόδια η Debora γνώρισε τον Charles, ξεπέρασε τον Fabinho, ερωτεύθηκε και τα έφτιαξε με τον Charles. Λες και είχαμε κανέναν μεγάλο καημό μη μείνει μόνη η Débora.
4. Paula-Daniel (Paraiso tropical). Αυτό που πραγματικά εκτιμώ σ' αυτή την τηλενουβέλα είναι ότι είναι η μοναδική βραζιλιάνικη που έχω δει χωρίς γεμίσματα

. Το βαρετό κομμάτι ήταν η ιστορία των υποτιθέμενων πρωταγωνιστών. Ούτε σαν ζευγάρι μου άρεσαν ιδιαίτερα. Επίσης:
5. Tatiana-Cassio (Paraiso tropical) Αυτοί ταίριαζαν σαν ζευγάρι αλλά η ηλίθια η Tatiana ταν πολύ βαρετή

.
6. Rita-Πορτογάλος (Senhora do destino). Βαρέθηκα τη ζωή μου

.
7. Lucia-Marcelo (Ciega a citas). Και είχα μια σκασίλα αν η μίζερη κι ο μίζερος ενώσουν τις μιζέριες τους

.
8. Sonia-Shiefield (Rebelde way). Άρχισαν στραβά με το να μαλώνουν όλη την ώρα και όλοι το περιμέναμε πως κάποια στιγμή θα τα φτιάξουν (βαρετό).
9. Lucia-Federico (90 60 90 modelos). Συγχώρεση βιασμού, έλεος!
10. Juana-Mauricio (Juana la virgen). Συγνώμη, ίσως είμαι πολύ παραδοσιακή αλλά προτιμώ σε μια ιστορία αγάπης να μην εμπλέκεται και μια ποσότητα σπέρματος που συλλέγεται, ψύχεται, χάνεται, παστεριώνεται. Ευχαριστώ

.
11. Monserrat- Alejandro (Lo que la vida me robó). Βρήκα αρκετά αρρωστημένη την εμμονή του Alejandro να κατέχει την Monserrat, η ιστορία τους θα ταίριαζε σ' άλλη εποχή.
12. Victoria-Juan Angel (Amores verdaderos). Ένα συνεχές "τραβάτε με κι ας κλαίω"

.
13. Celeste-μικρός αδερφός του Victor (Amanda). Ακόμα και σ' αυτό αντέγραψαν την Avenida, στις αδιάφορες δεύτερες ιστορίες

.