Πολλές είναι οι αγαπημένες μου, με δυσκολία ξεχωρίζω δέκα:
10. El Manantial 9. El Privilegio de Amar 8. Vidas Robadas (Αργεντινή) 7. Dona Barbara 6. Corazon Salvaje 1993 5. Amor Real 4. Rubi 3. La Pola 2. Pasion de Gavilanes 1. Gitanas Βλέποντας το Gitanas για δεύτερη φορά, ναι, είναι το Νο 1
mel Admin
Subject: Re: Τοπ αγαπημένων τηλενουβελών. Sat Aug 15, 2015 11:54 am
Αλμοδοβαρεμένη wrote:
Βλέποντας το Gitanas για δεύτερη φορά, ναι, είναι το Νο 1
Τόσο καλή;!
ioanna
Subject: Re: Τοπ αγαπημένων τηλενουβελών. Sat Aug 15, 2015 6:25 pm
1) Corazón salvaje (1993) 2) Sortilegio 3) Amor bravio 4) La hija del mariachi 5) Heridas de amor 6) Pasion 7) Amor real
Σίγουρα υπάρχουν πολλές πολλές ακόμα, αλλά τώρα δεν μου έρχονται!
mel Admin
Subject: Re: Τοπ αγαπημένων τηλενουβελών. Sat Aug 15, 2015 6:31 pm
Bienvenida .
ioanna
Subject: Re: Τοπ αγαπημένων τηλενουβελών. Sat Aug 15, 2015 6:55 pm
Βλέποντας το Gitanas για δεύτερη φορά, ναι, είναι το Νο 1
Τόσο καλή;!
Φοβερή Υπέροχη παραμυθένια ατμόσφαιρα (με το ψαροχώρι, το εγκαταλελειμμένο πλοίο κλπ) πολιτισμικό μάθημα σχετικά με τη ζωή των τσιγγάνων, ηθοποιοί καταπληκτικοί (ειδικά το πρωταγωνιστικό ζευγάρι με Άνα δε λα Ρεγκουέρα και Μανόλο Καρντόνα, μεγάλα ταλέντα και οι δύο) συν οι ομορφότερες ερωτικές ιστορίες (δεν ήταν μόνο μία) Έφαγα κανονικό κόλλημα!
Άσχετη
Subject: Re: Τοπ αγαπημένων τηλενουβελών. Sun Aug 30, 2015 5:05 pm
Καλησπέρα σε όλους!
Το δικό μου τοπ 7 (τυχαία σειρά, δεν τις βάζω ιεραρχικά) είναι το εξής:
1. Angela (μου άρεσε πολύ το ζευγάρι Soler-Rivera, αν και ο σεναριογράφος έβαλε πολύ θανατικό) 2. Fera radical (καθαρή αισθηματική βραζιλιάνικη νουβέλα όπου είναι ξεκάθαρο ποιο είναι το κεντρικό ζευγάρι, όχι όπως πολλά από τα σημερινά βραζιλιάνικα που έχουν πάρα πολλές ιστορίες κι αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα) 3. Cuando seas mia (πάνω από 200 επεισόδια κι όμως κράτησε το ενδιαφέρον μου αμείωτο χωρίς να με κουράσει, οι πρωταγωνιστές αγαπιόντουσαν, υπέφεραν και μισιόντουσαν με ένταση καθόλη τη διάρκεια της σειράς, σκηνή που με κούφανε: όταν ο Diego -Λορέντζο στη μεταγλώττιση- έκοψε την κοτσίδα του) 4. Corazon Salvaje (το παλιό εννοείται με Gonzalez-Palomo, το ριμέικ δεν το είδα αλλά έχω διαβάσει τα χειρότερα) 5. La duena (μου άρεσε πολύ το ζευγάρι, τρελαινόμουνα για τα μαλλιά της Rivera αν και το ότι στους τίτλους τέλους έπαιζε σαξόφωνο στα πρόβατα με πέθαινε) 6. Cassandra (πολύ ωραίο ζευγάρι, και τρελαινόμουνα από το σημείο που την έκλεψε από το γάμο της και μετά, ο ένας νόμιζε τον άλλον δολοφόνο και παρόλα αυτά ήθελε τρελά ο ένας τον άλλον) 7. La mentira (περίμενα με ανυπομονησία τη σκηνή όπου ο Demetrio θα ανακάλυπτε το λάθος του και θα σερνότανε στα πόδια της Veronica)
Καλησπέρα! Είμαι νέο μέλος και χαίρομαι πολύ που υπάρχει ένα forum σχετικό με λάτιν σειρές, καθώς τις παρακολουθούσα από παιδί και αγαπώ την ισπανική γλώσσα και τη λατινοαμερικάνικη κουλτούρα. Επαναφέρω αυτό το topic με το δικό μου top4 τηλενουβελών (Για top5 μου είναι δύσκολο να επιλέξω κάποια άλλη, καθώς αυτές οι 4 είναι αγαπημένες με διαφορά). 1. Corazon Salvaje 1993. Την τηλενουβέλα την είδα στο YouTube και όχι όταν είχε παιχτεί στην Ελλάδα. Πραγματικά τη θεωρώ ανώτερη όλων, καθώς μια πολύ όμορφη αισθηματική ιστορία ενός βιβλίου διασκευάστηκε με υπέροχο τρόπο για την τηλεόραση, χωρίς να κάνει κοιλιά και χωρίς διαλόγους που να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Μου έκαναν καλή εντύπωση οι πολύ καλές ερμηνείες από όλο το καστ, ιδιαίτερα από τους Palomo και Lizalde , αλλά και η εξαιρετική μουσική της σειρας. 2. La mentira. Τη σειρά την έχω δει τόσο μεταγλωττισμένη στην τηλεόραση όσο και στο YouTube. Μια ιστορία έρωτα και εκδίκησης με μια πρωταγωνίστρια δυναμική, που ξεφεύγει από το πρότυπο της πτωχής πλην τίμιας κορασίδας που όλα τα υπομένει. Από σκηνές που έχω δει στα ισπανικά, μου άρεσαν πολύ και οι ερμηνείες των ηθοποιών. Επιπλέον, μου άρεσε ιδιαίτερα η ένταξη στοιχείων της μεξικανικής κουλτούρας στη σειρά (mariachis, τεκίλα και φυτείες αγαύης, η Dia de los muertos κλπ). 3. Entre Canibales. Άγνωστη Αργεντίνικη σειρά του βραβευμένου με Oscar Juan Jose Campanella, με πρωταγωνίστρια τη Natalia Oreiro σε μια ιστορία εκδίκησης με στοιχεία πολιτικού θρίλερ και μια ανατροπή προς το τέλος. Την είδα πριν χρόνια και δυστυχώς είναι δυσεύρετη, καθώς δεν είχε εκτιμηθεί από το κοινό. 4. Το παλιό κλασσικό Καρουζέλ. Προσωπικά το θεωρώ ως την καλύτερη παιδική τηλενουβέλα, γεμάτη αθωότητα και με διαχρονικά μηνύματα.