Subject: Re: Τι διαβάζετε αυτή την περίοδο; Fri Jul 26, 2024 5:24 pm
Το βιβλιο που διαβασα πρωτο μετα απο ολους αυτους τους μηνες ηταν ενα βιβλιο που το εψαχνα αρκετα χρονια. Μεταχειρισμενο το εβρισκες σε τσουχτερη τιμη,αλλα σταθηκα τυχερη και το βρηκα σε βιβλιοπωλειο καινουργιο και στην κανονικη του τιμη. Ειναι το "Μις Περεγκριν στεγη για ασυνηθιστα παιδια".Ηταν πολυ ωραιο και εχει και ωραιες ιδιαιτερες φωτογραφιες μεσα. Μου αρεσε πολυ! Ελεγα να συνεχισω με καλακαιρινα αναγνωσματα αλλα τελικα επιασα βιβλια απο την σειρα ¨Ο Αλφρεντ Χιτσκοκ και οι τρεις ντετεκτιβ" Τα διαβαζατε; Εγω διαβασα το πρωτο καπου στο τελος της εφηβειας και μεσα στο περασμα των χρονων,αγοραζα οτι εβρισκα. Ειχαν κυκλοφορησε πολλα.Μεχρι πριν λιγους μηνες που καταφερα να μαζεψω οσα μου ελειπαν. Εχω διαβασει 4 μεχρι τωρα. Επισης διαβαζω πολλα κομικς.
mel likes this post
mel Admin
Subject: Re: Τι διαβάζετε αυτή την περίοδο; Fri Jul 26, 2024 6:21 pm
paola wrote:
Ελεγα να συνεχισω με καλακαιρινα αναγνωσματα αλλα τελικα επιασα βιβλια απο την σειρα ¨Ο Αλφρεντ Χιτσκοκ και οι τρεις ντετεκτιβ" Τα διαβαζατε; Εγω διαβασα το πρωτο καπου στο τελος της εφηβειας και μεσα στο περασμα των χρονων,αγοραζα οτι εβρισκα. Ειχαν κυκλοφορησε πολλα.Μεχρι πριν λιγους μηνες που καταφερα να μαζεψω οσα μου ελειπαν. Εχω διαβασει 4 μεχρι τωρα.
Όχι, τώρα ακούω αυτή τη σειρά βιβλίων. Αλλά άρχισα σήμερα Το παραμύθι της Αλκυόνης της Γουέντι Γουέμπ και πιστεύω δε θα απογοητευθώ, έχω διαβάσει ήδη 4 κεφάλαια και έχει ό,τι θέλω και περιμένω από ένα μυθιστόρημα!
Subject: Re: Τι διαβάζετε αυτή την περίοδο; Sun Aug 04, 2024 2:04 pm
Α δεν το ηξερα αυτο το βιβλιο. Ωραιο φαινεται οντως. Εγω συνεχιζω με κομικς παλια και καινουργια.
mel likes this post
mel Admin
Subject: Re: Τι διαβάζετε αυτή την περίοδο; Thu Aug 15, 2024 1:17 pm
Διαβάζω το Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Οβ του Fredrik Backman. Τώρα που το σκέφτομαι τα δύο σουηδικά μυθιστορήματα που διάβασα τα τελευταία χρόνια, αυτό και το Η Μπριτ Μαρί ήταν εδώ, ήταν στο ίδιο μοτίβο "ένας μονόχνωτος άνθρωπος που τελικά κάπως προσαρμόζεται". Και τα δύο ήταν ωραία όμως. Ώπα, τώρα βλέπω ότι και τα δύο είναι του ίδιου συγγραφέα!
Subject: Re: Τι διαβάζετε αυτή την περίοδο; Tue Aug 20, 2024 6:36 pm
Διαβάζω τη Γη των ονείρων της Barbara Wood. Έχει πολύ περιπέτεια, η συγγραφέας σίγουρα έχει εντριφήσει στο γίνεσθαι της εποχής ωστόσο έχει και κάμποσες απιθανότητες-ευκολίες. Υποθέτω ότι η Χάνα της Promesa πήρε το όνομά της από τη Χάνα αυτού του μυθιστορήματος. Και απορούσα για αυτό το λίγο άχαρο κατά τη γνώμη μου όνομα που της είχαν δώσει...
Subject: Re: Τι διαβάζετε αυτή την περίοδο; Tue Sep 10, 2024 3:18 pm
Τελείωσα τη Θάλασα του John Banville. Δεν είχε τόσο ενδιαφέρον όχι λόγω ιστορίας αλλά λόγω γραφής που γινόταν σε αρκετά σημεία κουραστική. Ειδικά τα αποσπάσματα με τον συνταγματάρχη και τη δεσποινίδα Βάβασουρ ήταν τέρμα βαρετά, αν και στην τελευταία ωφείλουμε την μεγάλη έκπληξη στο φινάλε. Άρχισα την Υπόσχεση του Damon Galgut και ελπίζω σε κάτι καλύτερο.
Subject: Re: Τι διαβάζετε αυτή την περίοδο; Sun Oct 06, 2024 5:54 pm