Subject: Ερωτικές ιστορίες ζευγαριών Wed Mar 10, 2021 8:00 pm
Είμαι σε φάση που ψάχνω να βλέπω διάφορες ερωτικές ιστορίες για να απασχολήσω το μυαλό μου στην καραντίνα οπότε είπα να βάλω και κάποιες εδώ:
Πρώτον βρήκα ολόκληρη ξεχωριστά την ιστορία Lucia-Antenor του Paraiso Tropical. Αγαπημένο ζευγάρι και όσο και να τους δω πάντα θα μου αρέσουν το ίδιο.
Επίσης αυτή την στιγμή βλέπω την ιστορία Helo-Stenio (Giovanna Antonelli-Alexandre Nero) από το Salve Jorge της Gloria Perez. Δεν είχα υπόψιν μου ότι ταιριάζουν τόσο ωραία αυτοί οι δύο. Είναι η ιστορία ενός χωρισμένου ζευγαριού που κλασικά είναι ακόμα ερωτευμένοι κι έχει ωραία κοντρίτσα ανάμεσά τους και ωραίο ρομάντζο.
Βάλτε κι εσείς αν έχετε άλλες υπόψιν σας να μαζέψουμε αρκετές εδώ.
mel and paola like this post
mel Admin
Subject: Re: Ερωτικές ιστορίες ζευγαριών Thu Mar 11, 2021 9:43 am
Πολύ ωραίο θέμα Αθηνά και λίγο δύσκολο. Δεν παρακολουθώ τίποτα τώρα με ιδιαίτερη θέρμη αλλά αφού έχω μπει σε διάθεση ιταλομάνιας, μουσικά βιντεάκια πιάνονται;
1. Elisa di Rivombrosa. Αυτή η σειρά έκανε διεθνή επιτυχία αφού την βλέπω σε διάφορα φόρουμ. Το ζευγάρι είναι πανέμορφο αλλά κυρίως έχει μεγάλη χημεία. Αν αναρωτιέστε αν έγιναν ζευγάρι και στην πραγματικότητα, η απάντηση είναι ναι, τα έφτιαξαν και στ' αλήθεια. Σε αυτό το βιντεάκι παντρεύεται η ιστορία με τραγούδι τίτλων μεξικάνικης νοβέλας για να μη βγαίνουμε και εντελώς εκτός του θέματος του φόρουμ .
2. L'allieva. O.k. o Lino Guanchiale θα είναι και εδώ στραβόξυλο και ίσως έχουμε να κάνουμε με άλλη μια αντιφεμινιστική σειρά αλλά κι αυτό καμιά φορά έχει την πλάκα του.
3. Και θα το ξεχνούσα! Velvet! Δεν έχω δει τη σειρά αλλά το πρωταγωνιστικό ζευγαράκι είναι αδιαμφισβήτητα πολύ ταιριαστό .
Τώρα έχω κολλήσει λίγο αλλά σίγουρα θα βρω κι άλλα!
(Καλά στο δεύτερο βιντεάκι έλιωσα με το που άκουσα τα βλαχοβραζιλιάνικα -μήπως είμαι ανώμαλη; )
Αθηνά είναι όντως πολύ ωραίοι μαζί, ο Nero πολύ νέος εδώ και η Giovanna... καλά τι να πρωτοπούμε για τη Giovanna! Πώς τους βρήκες; Ρωτάω επειδή είναι λίγο παλιά η νοβέλα.
Καλά την Giovanna την αγαπώ! Κουκλάρα και υπέροχη ηθοποιός!!
Quote :
Πώς τους βρήκες; Ρωτάω επειδή είναι λίγο παλιά η νοβέλα.
Έγραψα στο Google "ζευγάρια με χημεία στις βραζιλιάνικες νουβέλες" και μου τους έβγαλε. Μετά έπαιξαν πάλι μαζί και στο A Regra do Jogo το 2016 αλλά εκεί ήταν ζευγάρι κακών.
mel and paola like this post
mel Admin
Subject: Re: Ερωτικές ιστορίες ζευγαριών Sat Mar 13, 2021 5:17 pm
Κι ένα βίντεο με πρόζα. Οι περίπου συνομήλικες θα καταλάβουν: βρε κορίτσι μου έψαξες πολύ να βρεις αυτόν τον "Τέρρυ, Φλάνυ και αδερφή Τζέιν μαζί" ;
(Καταλαβαίνω ότι επέμεινα αρκετά σ' αυτό το ζευγάρι αλλά στ' αλήθεια μου φαίνονται πολύ ταιριαστοί με πιασάρικη ιστορία).
Subject: Re: Ερωτικές ιστορίες ζευγαριών Sun Mar 14, 2021 9:42 pm
Είναι πολύ ωραίοι όντως!
mel likes this post
mel Admin
Subject: Re: Ερωτικές ιστορίες ζευγαριών Mon Mar 15, 2021 10:16 am
1. Rosa-Icaro (Segundo Sol): είχα ακούσει γι αυτό το ζευγάρι και με αφορμή αυτό το τόπικ είπα να το ψάξω κιόλας. Λοιπόν ναι, σίγουρα αξίζουν τη φήμη τους! Σαν ιστορία δεν ξέρω αν θα μου άρεσε, αν κατάλαβα καλά είναι η γυναίκα του αδερφού του ; Κάτι τέτοια με ξενερώνουν λίγο.
2. Shirlei e Felipe (Haja Coração): αυτούς τους είχα παρακολουθήσει λίγο. Πολύ συμπαθητικοί αλλά και πολύυυυυυυ κλισέ ιστορία βρε παιδί μου. Αυτός είναι πλούσιος, αυτή φτωχιά (και λίγο κουτσή), αυτός έχει μια κακιά φιλενάδα, η κακιά φιλενάδα φέρεται άσχημα σ' αυτήν... είναι λίγο Φλορισιέντα και Μαρία της γειτονιάς. Το παρακάτω βιντεάκι όμως είναι ωραία:
Οι πρώτοι δε με ενθουσιάζουν πολύ ομολογώ... Τους δεύτερους τους είχα βρει ψάχνοντας τα ζευγάρια με χημεία. Είναι συμπαθητικοί και πρέπει να είχαν κι επιτυχία απ' ότι κατάλαβα.