Subject: Re: Τι λέτε να δω; Tue Jan 19, 2021 6:14 pm
Ω, πρωτοπορεί η Globo !
Subject: Re: Τι λέτε να δω; Tue Jan 19, 2021 8:33 pm
mel wrote:
Ω, πρωτοπορεί η Globo !
Πάντα!
mel Admin
Subject: Re: Τι λέτε να δω; Fri May 12, 2023 10:06 am
Αυτή η σειρούλα μπορεί σαν κεντρική ιδέα να θυμίζει μία ταινία με την Μαντόνα (ξεπεσμένος ποδοσφαριστής αναλαμβάνει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που δεν το πολυέχει με το άθλημα), αλλά φαίνεται να έχει πλάκα . -"Una de esas niñas es tu hija" (toque mexicano).
Subject: Re: Τι λέτε να δω; Fri Jun 02, 2023 8:16 pm
Αν σου αρεσει και το ποδοσφαιρο why not?
mel likes this post
mel Admin
Subject: Re: Τι λέτε να δω; Thu Oct 10, 2024 3:26 pm
Αυτή η τηλενουβέλα σάρωσε στην Πορτογαλία γι αυτό πήγε και στην Ισπανία. Απορώ λίγο. Τα τοπία από τη Βραζιλία είναι φανταστικά αλλά ιστορία τετριμμένη. Και (πάλι) δε μου πολυαρέσει ο πρωταγωνιστής. Την έχουν ανεβάσει στο dailymotion στα ισπανικά.
Subject: Re: Τι λέτε να δω; Fri Oct 25, 2024 9:17 pm
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για κάποιες τηλενουβέλες και σκεφτόμουν να ξεκινήσω μια από αυτές. Ποια μου προτείνεται από τις παρακάτω; 1.Ramona (del Castillo και Palomo μου αρέσουν πάρα πολύ σαν ηθοποιοί και επιπλέον βασίζεται σε βιβλίο και είναι εποχής, κάτι που μου φαίνεται ενδιαφέρον) 2. Alondra (την έγραψε η ίδια συγγραφέας που έγραψε τη Rubi και έχει ταλαντούχα πρωταγωνίστρια) 3. Αmor Real (λόγω Caridad Bravo και επειδή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, όμως από το λίγο που είδα το remake, τη Μονσεράτ, η αλήθεια είναι ότι δεν ξετρελάθηκα) 4. Alguna vez tendremos alas (λόγω καστ και επειδή γενικά την εκθειάζουν αρκετοί) 5. Amarte es mi pecado (γιατί το story μου φαίνεται διαφορετικό από τα συνήθη) Ακούω γνώμες!!!
mel likes this post
mel Admin
Subject: Re: Τι λέτε να δω; Fri Oct 25, 2024 9:23 pm
To Alguna vez tendremos alas είναι καλό! Έχει ωραίο καστ, καλές ερμηνείες, ρεαλιστικούς χαρακτήρες και η υπόθεση ξεφεύγει από τα τετριμμένα. Το Amarte όντως είναι και αυτό διαφορετικό αλλά μπορεί και να σε ξενερώσει αν θες έναν αγνό, ρομαντικό έρωτα. Για τα άλλα δεν ξέρω...
Subject: Re: Τι λέτε να δω; Sun Oct 27, 2024 11:07 am
3. Αmor Real (λόγω Caridad Bravo και επειδή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, όμως από το λίγο που είδα το remake, τη Μονσεράτ, η αλήθεια είναι ότι δεν ξετρελάθηκα)
Δεν είναι σαν την Μονσεράτ, είναι πολύ πιο συμμαζευμένο. Η πρωταγωνίστρια δεν είναι επιδειξιομανής κούκλα, όπως η Μονσεράτ, είναι από καλή οικογένεια και θεωρείται ανώτερη του πρωταγωνιστή που είναι νόθος, μεγάλωσε δύσκολα και στο περιθώριο, ο πατέρας του τον αναγνώρισε τελευταία στιγμή. Σαν τον Χουάν και τη Μόνικα από το Corazon Salvaje, ένα πράγμα. Στα τελευταία επεισόδια, το ζευγάρι χάνεται στη φωλιά που έχουν κάτι αντάρτες (ως γιατρός ο Μανουέλ έμπλεξε με την εξέγερση που έγινε τότε στο Μεξικό) κι έχει περιπέτεια! Επίσης εξελίσσονται οι χαρακτήρες. Οι δε αντίζηλοι δεν είναι κακοί κι έχουν κι αυτοί τις ιστορίες τους με άλλους. Συμμετέχει η αφρόκρεμα της Televisa, ακόμη και στους μικρούς ρόλους. Η Leticia Calderon, για παράδειγμα, παίζει μια φεμινίστρια δημοσιογράφο, αντισυμβατική για την εποχή της, η οποία τα φτιάχνει με τον Mario Ivan Martinez, έναν δανδή που στην αρχή ήταν απατεώνας, μετά άλλαξε.
Και τις άλλες τις έχω δει και μου άρεσαν. Πρωτότυπη είναι και η Αλόντρα, με ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
mel and perla like this post
mel Admin
Subject: Re: Τι λέτε να δω; Sat Nov 16, 2024 9:29 am
Τυχαία ανακάλυψα ότι και αυτή η νοβέλα έχει να κάνει με τη μετενσάρκωση (εξού και η αγάπη είναι ατελείωτη).
Subject: Re: Τι λέτε να δω; Fri Nov 22, 2024 11:59 pm
mel wrote:
Τυχαία ανακάλυψα ότι και αυτή η νοβέλα έχει να κάνει με τη μετενσάρκωση (εξού και η αγάπη είναι ατελείωτη).
Να είναι καλή σειρά άραγε; Κοίταξα λίγο την υπόθεση και έχει πολλά και διάφορα μέσα: απαγωγή για κληρονομικά, μετενσάρκωση, φαντάσματα, μια μάνα που ψάχνει το παιδί της κ.α. Μου μοιάζει σαν συνδυασμός της Αγαπημένης μου Σολεδάδ με λίγο από Ημερολόγιο της Ντανιέλα (με το φαντασματάκι) και Ντιάνα Σαλαζάρ.
mel Admin
Subject: Re: Τι λέτε να δω; Sat Nov 23, 2024 11:11 am
Δεν ξέρω πόσο καλή μπορεί να είναι αλλά οι βραζιλιάνικες νοβέλες ακόμα και οι απογευμετινές συνήθως έχουν μια ποιότητα, υπέροχους ηθοποιούς (ενίοτε και κούκλους) και ευπρεπή σενάρια. Αγαπάω τους Βραζιλιάνους .