Ηθοποιοί που χάθηκαν και δεν ήταν αναμενόμενο να χαθούν.
1. Camila Bordonaba.
Αργεντινή ηθοποιός δημοφιλέστατη από τους ρόλους της σε παιδικές-εφηβικές σειρές. Η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν το Αtracción x4 το 2008. Μετά έμπλεξε με τους χίπις. Είναι μόνο 34 ετών. (Ίσως δω κάποτε το El patron a la vereda, ξέρω δεν ήταν μεγάλη επιτυχία αλλά δε θα είναι η πρώτη βλακεία που θα κάνω.)
Subject: Re: Αναζητούνται. Mon Feb 10, 2020 12:12 am
2.Adela Noriega Είχε κερδίσει τον τίτλο της βασίλισσας των τηλενουβελών στο Μεξικό, οι περισσότερες σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε ήταν τεράστιες επιτυχίες. Δεν μπορεί πλέον να παίζει την άβγαλτη κοπελίτσα, αλλά θα μπορούσε να αναλάβει ρόλους ώριμων γυναικών. Είχα ακούσει ότι την ήθελαν για το ρόλο της Βικτώρια στο Amores Verdaderos που τελικά πήγε στην Έρικα Μπουενφίλ. Μάλλον σκέφτηκαν ότι θα έσπαγε ρεκόρ το ζεύγος Adela Noriega-Eduardo Yanez, όπως έγινε στο παρελθόν (προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου ο Yanez) Αλλά κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και κυκλοφορούν διάφορες φήμες.
mel Admin
Subject: Re: Αναζητούνται. Mon Feb 10, 2020 7:12 pm
3. Ana Colchero.
Μια Ισπανίδα με σεξ απίλ εφάμιλλο μιας Μπριζίτ Μπαρντό ή μιας Σοφί Μαρσό, ξεχώρισε στις τηλενουβέλες Αλόντρα και Αϊμέ αγάπη μου ωστόσο έχει χαθεί από τα καλλιτεχνικά μετά από δύο ταινίες που έκανε το 2002! Ασχολήθηκε με το γράψιμο και με την υποστήριξη των ιθαγενών Τσιάπας!
Subject: Re: Αναζητούνται. Wed Feb 12, 2020 5:08 pm
4. Υadhira Carillo Πρωταγωνίστησε σε επιτυχίες, αποσύρθηκε όταν παντρεύτηκε τον πρώην της Leticia Calderon, ασχολήθηκε με επιχειρήσεις (ξέπλυμα μαύρου χρήματος είπαν οι κακές γλώσσες) και τώρα πηγαίνει στον αντρα της τσιγάρα στη φυλακή.
mel Admin
Subject: Re: Αναζητούνται. Wed Feb 12, 2020 5:24 pm
5. Angelica Rivera, άλλη που παντρεύτηκε μπουμπούκι.
Subject: Re: Αναζητούνται. Tue Mar 03, 2020 4:18 pm
6. Thalia Τουλάχιστον έκανε καριέρα στη μουσική πριν γίνει σκέτη σύζυγος εκατομμυριούχου.
mel Admin
Subject: Re: Αναζητούνται. Fri Mar 06, 2020 9:25 am
7. Alisson Lozz.
Πήρε δυο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε νεαρή ηλικία (Al diablo con los guapos, En nombre del amor) και έκτοτε αναζητείται. Φήμες την θέλανε να αφιερώνεται στον Θεό.
Subject: Re: Αναζητούνται. Sat Aug 29, 2020 5:47 pm
8-Elsa Navarrete .
Η Aurora απο την Esmeralda. Συνειδητοποιησα οτι την συγκεκριμενη ηθοποιο δεν την ειχα ξαναδει σε καποια αλλη σειρα,τοσα χρονια. Διαβασα λοιπον οτι δουλεψε ως ηθοποιος μεχρι το 2005. Μετα αλλαξε επαγγελματικο προσανατολισμο. Βρηκε δουλεια σε σχεση με τα κοσμηματα που αγαπα πολυ και επισης εχει κανει σπουδες στην Ψυχοθεραπεια.Τα διαβασα σε αυτο το αρθρο.https://www.cove.tt/portfolio-items/elsa-navarrete/ Μου φαινεται ενδιαφερουσα προσωπικοτητα παντως.
mel Admin
Subject: Re: Αναζητούνται. Thu Oct 01, 2020 3:13 pm
9. Celeste Pisapia
Ήταν στο βασικό καστ της δημοφιλούς νεανικής τηλενουβέλας Montaña Rusa και στην συνέχεια έλαβε μέρος σε σειρές όπως Cabecita, Floricienta, Costumbres argentinas, Los Roldan μέχρι που παράτησε την σόου μπίζνες για να συνεχίσει τις σπουδές της. Σήμερα είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο ενός έτους.
paola likes this post
perla
Subject: Re: Αναζητούνται. Tue Nov 26, 2024 11:58 pm
mel wrote:
3. Ana Colchero.
Μια Ισπανίδα με σεξ απίλ εφάμιλλο μιας Μπριζίτ Μπαρντό ή μιας Σοφί Μαρσό, ξεχώρισε στις τηλενουβέλες Αλόντρα και Αϊμέ αγάπη μου ωστόσο έχει χαθεί από τα καλλιτεχνικά μετά από δύο ταινίες που έκανε το 2002! Ασχολήθηκε με το γράψιμο και με την υποστήριξη των ιθαγενών Τσιάπας!
Για την Colchero είχα διαβάσει κάπου ότι έφυγε από την Televisa (κάτι που εκείνη την εποχή ήταν κάτι σαν προδοσία από πλευράς των ηθοποιών απέναντι στο κανάλι) και πήγε στην Tv Azteca, όπου πρωταγωνίστησε σε μια πολύ επιτυχημένη σειρά, το Nada Personal. Λόγω προβλημάτων, όμως, με την Azteca που μάλιστα κατέληξαν και στα δικαστήρια, η Colchero αντικαταστάθηκε και ουσιαστικά είχαν κλείσει για αυτή όλες οι πόρτες του Μεξικού. Δεν ξέρω αν τα βρήκε ποτέ με τα μεξικανικά κανάλια, πάντως δεν ξαναέπαιξε παρά μόνο σε μια περουβιανή τηλενουβέλα και μετά αποσύρθηκε. Κρίμα γιατί ήταν εξαιρετική και θεωρώ ότι θα ήταν ιδανική για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη La Usurpadora. Μπορώ να τη φανταστώ ως Paola σε σοβαρή-όχι καρικατούρα-εκδοχή.