Subject: Μετράμε entradas με σπόιλερ. Fri Feb 22, 2019 4:02 pm
1. Ángel Rebelde
Olvídalo todo porque no fue una traición sólo fue un juguete de la vanidad otra me engañó con su bajeza, y ambición si tú me perdonas, también yo
"Ξέχνα τα όλα γιατί δεν ήταν προδοσία ήταν μόνο ένα παιχνίδι ματαιοδοξίας (έτσι λες εσύ ) άλλη με ξεγέλασε με την ομορφιά της και την φιλοδοξία αν με συγχωρήσεις κι εγώ θα κάνω το ίδιο" (καλοσύνη σου)
Subject: Re: Μετράμε entradas με σπόιλερ. Fri Feb 22, 2019 5:50 pm
Μαρία της γειτονιάς Και είμαι πολύ περήφανη είμαι η Μαρία της γειτονιάς αυτή που από μικρή έμεινε μόνη και για να αλλάξει την τύχη της έφυγε από την αγαπμένη της γειτονιά για να μπορεί να φάει
Και είμαι πολύ περήφανη είμαι η Μαρία της γειτονιάς αυτή που σαν νεαρό κορίτσι ερωτεύτηκε τρελά και για να γιατρέψει τα δεινά οδηγήθηκε στην παραφροσύνη όταν την άφησε
Μαρία,Μαρία της γειτονιάς μη, μην κλαις πια Μαρία,Μαρία της γειτονιάς για την αγάπη σου αυτός θα επιστρέψει
Και είμαι πολύ περήφανη είμαι η Μαρία της γειτονιάς αυτή που σαν νεαρή κυρία εγκατέλειψε τον γιο της και για να καλύψει αυτή την αμαρτία το μετέτρεψε σε μυστικό Κύριε, συγχώρεσε με Κύριε
Μαρία,Μαρία της γειτονιάς μη, μην κλαις πια Μαρία,Μαρία της γειτονιάς για την αγάπη σου αυτός θα επιστρέψει Μαρία,Μαρία της γειτονιάς μην κατηγορείς τον εαυτό σου πια Μαρία,Μαρία της γειτονιάς Ο Θεός θα σε συγχωρέσει
Είμαι η Μαρία,Μαρία της γειτονιάς που τον έκανα κυρίαρχο της καρδιάς μου όλη μου την ψευδαίσθηση, αυτός την πήρε Είμαι η Μαρία,Μαρία της γειτονιάς να γυρίσει σε μένα ζητώ από το Θεό γιατί χάνομαι χωρίς την αγάπη του Είμαι η Μαρία,Μαρία της γειτονιάς εγκατέλειψα το αίμα από το αίμα μου δίνω τη ζωή μου για να τον ξαναδώ Είμαι η Μαρία,Μαρία της γειτονιάς αχ, βοήθα με Κύριε να διορθώσω αυτό το σκληρό λάθος Είμαι η Μαρία,Μαρία της γειτονιάς... Είμαι η Μαρία,Μαρία της γειτονιάς...
Μαρία,Μαρία της γειτονιάς μη, μην κλαις πια Μαρία,Μαρία της γειτονιάς για την αγάπη σου αυτός θα επιστρέψει Μαρία,Μαρία της γειτονιάς μην κατηγορείς τον εαυτό σου πια Μαρία,Μαρία της γειτονιάς Ο Θεός θα σε συγχωρέσει
Είμαι η Μαρία της γειτονιάς ήταν από αγάπη, ότι συνέβησαν όλα αυτά Είμαι η Μαρία της γειτονιάς πόσο υποφέρει η πληγωμένη μου καρδιά Είμαι η Μαρία της γειτονιάς ας συγχωρέσει ο Θεός την αμαρτία μου Είμαι η Μαρία της γειτονιάς για να επιστρέψει η ευτυχία
Αλμοδοβαρεμένη
Subject: Re: Μετράμε entradas με σπόιλερ. Fri Mar 01, 2019 3:13 pm
3. Η entrada διηγείται χαρτί και καλαμάρι όλη τη ζωή της πρωταγωνίστριας, από τα οικογενειακά της, τη φτώχεια, το πώς βρέθηκε ξαφνικά με περιουσία, μέχρι και ότι θα ανταποκριθεί στον έρωτά της ο πρωταγωνιστής κάποια στιγμή.
mel Admin
Subject: Re: Μετράμε entradas με σπόιλερ. Wed Mar 20, 2019 10:24 am
4. Las Profesionales.
Πρώτα εμφανίζεται ο τύπος που λέει ότι πέθανε, μετά οι εργαζόμενες που ισχυρίζονται πως δεν τον σκότωσαν παρόλο που η χήρα του έχει υποψίες. Ωραίο τραγουδάκι πάντως, πολύ ισπανικό. Όλε!
Subject: Re: Μετράμε entradas με σπόιλερ. Thu Apr 11, 2019 10:01 am
6. Arroz con leche.
Voy a contarles una historia que ha pasao Teresa, Amanda, Belen y wesenlao (es un hogar enternamente enamorao) y el recuerdo de manuela en el aire se ha quedao y hasta que la muerte nos separe amor Arroz con leche me quiero casar
Ay mama!
Teresa es una de las dueñas de este cuento moderna, hermosa y llena de dulzura (pero con los celos va a perder la cordura) porque descubre a chepo metido en un invento y hasta que la muerte nos separe amor Arroz con leche me quiero casar
Puyalo!
La vida de Amanda se nos hace cotidiana tratando de escapar de su eterna rutina (esta casada con Tomás y cree que lo ama) pero aparece Rodrigo y la saca e su cocina y hasta que la muerte nos separe amor Arroz con leche me quiero casar
Belén es como ver la luz del sol es la tercera en las mujeres de Dantón (pero primero siempre esta en los ojos de Simón) que feliz se quedaría con su barrigón y hasta que la muerte nos separe amor Arroz con leche me quiero casar y hasta que la muerte nos separe amor Arroz con leche me quiero casar
En la vida hay desengaños y amor, errores, miedos, envidia y alegría entre el chisme y el ruido del secador cada quien tiene su cuento ja! en la peluqueria eh!
Ay papa!
Buscando amor y queriendo ser perfecta sabe que el amor no trabaja con receta (ninguna es viuda de la capital) ey! yo soy la viudita la hija del rey me quiero casar y no hayo con quien
ella cree que pa vivir basta solo con latir y de amor van a morir si no empiezan por sentir
Έτσι παιδιά, να ξέρουμε τι θα δούμε .
Subject: Re: Μετράμε entradas με σπόιλερ. Wed Feb 05, 2020 12:09 am