Ο Τσαρούχας πείθει για φορτηγατζής λόγω εμφάνισης. Για τον λατίνο ηθοποιό δε θα έλεγα το ίδιο 31. Sin Pecado Concebido. Δασκάλα μουσικής η πρωταγωνίστρια
Subject: Re: Μετράμε πρωτότυπα επαγγέλματα. Tue Mar 15, 2022 4:04 am
Deilfina και Maximo από Milady, la historia continua. Ζάμπλουτες οι οικογένειες και των δύο, με τίτλους ευγενείας, αλλά εκείνη εργαζόταν ως νηπιαγωγός κι εκείνος ως κτηνίατρος επειδή αγαπούσαν τα παιδιά και τα ζώα αντίστοιχα
4. Rafaela (Rafaela) γιατρος. Οχι,να εισαι γιατρος δεν ειναι πρωτοτυπο,αλλα να εισαι γυναικα γιατρος πρωταγωνιστρια σε λατιν σειρα ναι!
Και όμως σε πολλές τηλενουβέλες υπάρχουν πρωταγωνίστριες γιατροί. Πέρα από την Avril της Carissima που έμαθα από αυτό το forum, πολύ αμυδρά θυμάμαι μια σειρά στον ALPHA με κάτι ζευγάρια και χωρισμούς, όπου η πρωταγωνίστρια ήταν γιατρός. Επίσης νομίζω η Leticia Calderon έκανε μια γιατρό σε μια σειρά όπου ήταν με το πολύ κοντό μαλλί. Δεν θυμάμαι πολύ καλά. Στο Juramento (remake του La mentira) η πρωταγωνίστρια είναι κτηνίατρος στο επάγγελμα. Γιατρός κεντρική ηρωίδα υπάρχει και στο Despertar contigo και στο remake του El extrano ritorno de Diana Salazar (η Diana της Boyer είναι γυναικολόγος, όπως και η antagonista της). Μάλιστα και στο original με τη Lucia Mendez, η villana είναι ψυχίατρος. Και σε δεύτερους ρόλους υπάρχουν γυναίκες γιατροί, όπως η Marina του Cuando me enamoro (η αντίστοιχη Νικόλ από το La mentira, με πιο εκτεταμένο ρόλο), η Tegua από το Αϊμέ αγάπη μου και η Σόνια από το remake της Rubi με την Camila Sodi. Γενικά είναι συνηθισμένο τηλενουβελικό επάγγελμα. Νομίζω τα πιο συχνά επαγγέλματα ηρωίδων τηλενουβέλας (όταν δεν είναι πάμφτωχες ή πάμπλουτες με επιχειρήσεις) είναι αυτά της γιατρού, της δικηγόρου και της δασκάλας.
Το πλέον πρωτότυπο για εμένα είναι το επάγγελμα της Mariana Villareal στο Llos ricos tambien lloran του 2022. Αφού χάνει το γιό της, δημιουργεί ένα ίδρυμα που αναζητά εξαφανισμένα παιδιά και παρουσιάζει μια σχετική τηλεοπτική εκπομπή. Τύπου Νικολούλη δηλαδή.
mel likes this post
mel Admin
Subject: Re: Μετράμε πρωτότυπα επαγγέλματα. Wed Nov 27, 2024 10:04 am
perla wrote:
Το πλέον πρωτότυπο για εμένα είναι το επάγγελμα της Mariana Villareal στο Llos ricos tambien lloran του 2022. Αφού χάνει το γιό της, δημιουργεί ένα ίδρυμα που αναζητά εξαφανισμένα παιδιά και παρουσιάζει μια σχετική τηλεοπτική εκπομπή. Τύπου Νικολούλη δηλαδή.