Subject: Δικά μου πρόχειρα fanart. Thu Nov 08, 2018 10:05 am
Βρήκα κάτι έτοιμα αστρολογικά φόντα και καθώς δεν ξέρω να κάνω fanart χρησιμοποίησα την ζωγραφική και το powerpoint. Η επιλογή των ηθοποιών είναι τυχαία. Το γέμισμα της οβάλ επιφάνειας είναι όλο δικό μου . Δεν είναι τίποτα πολύ σπουδαίο αλλά μου βγήκαν τα μάτια .
Κριός. Romina Gaetani. Από αυτά που μου βγήκαν καλύτερα γιατί έτυχε να είναι το πρώτο και ήμουν ξεκούραστη.
Ταύρος. Luisana Lopilato, ένα κορίτσι με καμπύλες.
Δίδυμοι. Leticia Spiller, μα πόσο ωραία!
Καρκίνος. Leticia Calderón, ανταποκρίνεται στο κλισέ του "γλυκού καρκινακίου"
Λέων. Marlene Favela.
Παρθένος. Silvia Navarro.
Ζυγός. Η όμορφη και ατάλαντη Cladia Alvarez.
Σκορπιός. Η ερωτική Eileen Abad.
Τοξότης. Η Τζίνι χωρίς το τζίνι Vera Fischer.
Αιγόκερος. Celste Cid.
Υδροχόος. Danna García και Ana Colchero. Είχα ξεχάσει πως είχα κάνει τον Υδροχόο και τον ξανάκανα .
Ιχθείς. China Suárez. Που στην πραγματικότητα είναι λίγο Γιαπωνέζα.
Αρέσουν οι Υδροχόοι βλέπω! Γενικά δεν τους θεωρώ ωραίο ζώδιο από πλευράς εμφάνισης αλλά κάποιες ηθοποιοί (πέρα απ' το ταλέντο) είναι και πανέμορφες! Πρόσεξα και τα χρώματα να είναι τα υποτιθέμενα χρώματα των ζωδίων.
Το είχα ξεχάσει. Δεν έκανα τίποτα απλώς ανέβασα την φωτογραφία στο έτοιμο φόντο αλλά νομίζω πως ταίριαξε. Την ηθοποιό την λένε Bianca Rinaldi και δεν πρέπει να την έχω δει κάπου.
Μου ζητήθηκε να κάνω fanart για το ζευγάρι Júlia και Chico απ' τη σειρά Andando nas nuvens. Ήταν δύσκολο γιατί δεν έβρισκα πολύ υλικό αλλά δε μου βγήκαν κι άσχημα.
Subject: Re: Δικά μου πρόχειρα fanart. Sat Jan 01, 2022 6:54 pm