Subject: Ζευγάρια που σας άρεσαν, ενώ δε θα έπρεπε! Wed Aug 26, 2015 10:04 am
Ένα τέτοιο ζευγάρι δεν είναι από λατινοαμερικάνικη σειρά αλλά από την ιταλική Raccontami, o Guido και η Titti. Ο πρώτος είναι μάλλον αρνητικός χαρακτήρας. Ένα πλουσιόπαιδο που ενώ γύρω του ο κόσμος καίγεται (είμαστε στην δεκαετία του '60) ενδιαφέρεται μόνο για πάρτι, χορούς και γκόμενες ενώ δε διστάζει να επωφεληθεί της κοινωνικής του θέσης. H Titti κρατά μια πιο υπεύθυνη στάση απέναντι στα κοινωνικά ζητήματα. Δυναμική, επαναστάτρια, έτοιμη να παλέψει για τα δικαιώματα των γυναικών, την ισότητα, την απελευθέρωση, τη δικαιοσύνη. Πλην όμως εριστική και ξινή -ζήτημα αν έχει σκάσει μισό χαμόγελο σε τόσα επεισόδια! Επιπλέον ενώ δεν είναι καν η πιο όμορφη (δε λέει πολλά μπροστά στην κουκλάρα Francisca, την Caroline ή την Brigitte Bardot της γειτονιάς Italia) πριν πέσει στο τελευταίο επεισόδιο στην αγκαλιά του Guido έχει πάει με την μισή Ιταλία αφού όλοι την θέλουν! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Guido την προσεγγίζει. Γενικά βγάζει μια τρυφερότητα όχι μόνο απέναντι σ' εκείνη αλλά και στον γιο του -κι ας μην είναι σίγουρος για την πατρότητα, δε τον νοιάζει! Ο ηθοποιός εκπέμπει μια παιδικότητα μαζί με έναν αέρα σταρ που πάει γάντι στον ρόλο. Η κόντρα τους κάνει όλο αυτό πιο ενδιαφέρον. Είναι ένα ζευγάρι που κυρίως λόγω ιστορίας θα ήθελα να είχα δει περισσότερο.
Αλμοδοβαρεμένη
Subject: Re: Ζευγάρια που σας άρεσαν, ενώ δε θα έπρεπε! Sun Nov 20, 2016 7:07 pm
Βλέποντας κάποια βιντεάκια του Tierra de Pasiones, θυμήθηκα πόσο μου άρεσε το ζεύγος Marcia-Jorge ενώ δεν θα έπρεπε. Η Marcia (Catherine Siachoque) είναι η κλασσική femme fatale που κυνηγάει πλούσιους νέους και γέρους (κυρίως το δεύτερο) αλλά συγκινείται σε μια φάση με το ενδιαφέρον που της δείχνει ο Jorge (Sergio Catalan) ο εσωστερφής αποτυχημένος συγγραφέας που την έχει εξιδανικεύσει (τη θεωρεί μούσα του). Στην αρχή είναι πιτσουνάκια, αργότερα μαθαίνει αυτός ότι εκείνη κοιμάται με τον πατέρα του για λεφτά και γίνεται της μουρλής. Από κει και πέρα, μαζί δεν έκαναν και χώρια δεν μπορούσαν. Συνέχισαν ως κάτι αρρωστημένο. Κι ενώ κάποιος μπορούσε να υποθέσει ότι απλώς ο Χόρχε έφαγε κόλλημα κι η Μάρσια τον κορόιδευε, ένα κομμάτι της πλοκής δείχνει κάτι διαφορετικό: Ο Χόρχε
Spoiler:
πυροβολεί τον πλούσιο αρραβωνιάρη της Μάρσια από τη ζήλεια του, οι σφαίρες παίρνουν κι αυτήν. Έπειτα κρύβεται από την αστυνομία κι επισκέπτεται κρυφά τη Μάρσια στο νοσοκομείο να της πει ότι δεν ήθελε να τη βλάψει. Τον καταδίδει; Όχι, τον βοηθά να δραπετεύσει και να κρυφτεί
! Το τέλος ήταν αναπόφευκτα τραγικό, αφού η Μάρσια ήταν η villana principal της ιστορίας. Αλλά μου έμειναν στο μυαλό
Άσχετη
Subject: Re: Ζευγάρια που σας άρεσαν, ενώ δε θα έπρεπε! Mon Nov 21, 2016 11:36 am
Αλμοδοβαρεμένη wrote:
Το τέλος ήταν αναπόφευκτα τραγικό, αφού η Μάρσια ήταν η villana principal της ιστορίας. Αλλά μου έμειναν στο μυαλό
Δεν το έβλεπα το tierra de passiones αλλά μου κίνησες την περιέργεια. Είχε κι αυτός τραγικό τέλος ή βρήκε μια καλή κοπέλα να συνεχίσει την ζωή του;
Αλμοδοβαρεμένη
Subject: Re: Ζευγάρια που σας άρεσαν, ενώ δε θα έπρεπε! Mon Nov 21, 2016 3:23 pm
Άσχετη wrote:
Αλμοδοβαρεμένη wrote:
Το τέλος ήταν αναπόφευκτα τραγικό, αφού η Μάρσια ήταν η villana principal της ιστορίας. Αλλά μου έμειναν στο μυαλό
Δεν το έβλεπα το tierra de passiones αλλά μου κίνησες την περιέργεια. Είχε κι αυτός τραγικό τέλος ή βρήκε μια καλή κοπέλα να συνεχίσει την ζωή του;
Το πρώτο, δυστυχώς. Κατέστρεψε τον εαυτό του εξαιτίας της
mel Admin
Subject: Re: Ζευγάρια που σας άρεσαν, ενώ δε θα έπρεπε! Tue Sep 04, 2018 10:00 am
Αχ θέλω η Clara και ο Cristóbal από το B&b να καταλήξουν μαζί και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει στο ένα επεισόδιο που μας μένει . Γιατί δε θα έπρεπε να μου αρέσουν; Γιατί η Clara πήγε μαζί του ούσα παντρεμένη και εδώ που τα λέμε το ν' απατάς τον άνδρα σου δεν είναι σωστό (αν και συνηθισμένο όπως λέει το τραγούδι ). Αλλά όλοι κάνουνε λάθη, έκανε κι η Clara (το λάθος να παντρευτεί τον μπαμπά της).
Subject: Re: Ζευγάρια που σας άρεσαν, ενώ δε θα έπρεπε! Tue Sep 04, 2018 2:54 pm
Κλασικη περιπτωση... παντρευομαι τον "πατερα" μου -στην τελικη γουσταρω τον νεοτερο.
mel Admin
Subject: Re: Ζευγάρια που σας άρεσαν, ενώ δε θα έπρεπε! Tue Sep 04, 2018 2:56 pm
Γιατί ο ένας προσφέρει ασφάλεια, ο άλλος πάθος. Εύχομαι όσο και να εκλιπαρεί για συγχώρεση να συνέλθει και να προτιμήσει το πάθος .
Subject: Re: Ζευγάρια που σας άρεσαν, ενώ δε θα έπρεπε! Tue Sep 04, 2018 2:59 pm
Απο λιγο που τους ειδα μαζι στο ιντερνετ μου φαινονται ταιριαστοι (με το παθος) .
mel Admin
Subject: Re: Ζευγάρια που σας άρεσαν, ενώ δε θα έπρεπε! Tue Sep 04, 2018 3:03 pm
Ε ναι, που να ζήσει τέτοιες σκηνές με τον παπ... (τον έφαγα τον άνθρωπο ).
Subject: Re: Ζευγάρια που σας άρεσαν, ενώ δε θα έπρεπε! Wed Feb 13, 2019 12:39 pm
mel wrote:
Γιατί δε θα έπρεπε να μου αρέσουν; Γιατί η Clara πήγε μαζί του ούσα παντρεμένη και εδώ που τα λέμε το ν' απατάς τον άνδρα σου δεν είναι σωστό (αν και συνηθισμένο όπως λέει το τραγούδι ). Αλλά όλοι κάνουνε λάθη, έκανε κι η Clara (το λάθος να παντρευτεί τον μπαμπά της).
Πάνω σ'αυτό να προσθέσω τη δόνια Σινιαζίνια και τον Οδοντογιατρό από τη Gabriela. Τη δικαιολογώ γιατί ο άντρας της ήταν κτήνος και δε μπορούσε να τον χωρίσει. Ουσιαστικά την αγόρασε από τον χρεοκοπημένο πατέρα της όταν ήταν μικρή και της έβγαλε το λάδι τα υπόλοιπα χρόνια. Δεν είναι λίγο να περνάς μια ζωή σαν κτήμα οποιουδήποτε (της έλεγε "να είσαι έτοιμη απόψε, θα σε χρησιμοποιήσω ) και να μην έχεις διέξοδο. Ο οδοντογιατρός ήταν η μοναδική πηγή χαράς που βρέθηκε. Για τον ίδιο λόγο, κατανοώ τον πατέρα της Ελενίτα Βάργκας όταν έμπλεξε με την κτηνίατρο (La Ronca de Oro) και τον πατέρα των αδερφών Ελιζόντο που τα έφτιαξε με τη Λίβια Ρέγες (Pasion de Gavilanes) Οι γυναίκες τους τούς είχαν κάνει πέρα ερωτικά και τους ταπείνωναν σαν ανθρώπους με τη συμπεριφορά τους.
Sponsored content
Subject: Re: Ζευγάρια που σας άρεσαν, ενώ δε θα έπρεπε!