Τηλενουβελοτρέλα

Φόρουμ για τους φαν των τηλενουβελών.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Αστρολογία.

Go down 
AuthorMessage
mel
Admin
avatar

Female Posts : 2036
Join date : 2015-08-11

PostSubject: Αστρολογία.    Wed Aug 01, 2018 11:07 am

Και ο Αύγουστος προβλέπεται υπέροχος aparadexto .

Οι πρόοδοι προειδοποιούν: «Πηγαίνετε εκεί που ανήκετε, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.» Λ. Τρότσκυ

Ο προοδευμένος Hades μιλά για χυδαιότητα μα και για λιτότητα. Υποδεικνύει ξαφνικά προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας μιας δυσάρεστης έκπληξης. Και αυτή η εμπλοκή του Hades μιλά σημειοδοτεί μια «ιστορία» που ξεκινά με τα ορυχεία, επιδείνωση συνθηκών διαβίωσης αλλά και εμπλοκή προσώπων υπεράνω πάσης υποψίας σε μια υπόθεση δολοφονίας. Ο προοδευμένος Άρης μιλά για αλλαγή πλάνων αλλά και προβλήματα με τους χώρους και τον κλάδο της υγείας. Παράλληλα πολλά «νέα» για θέματα συντάξεων, μισθών και επιδομάτων δεν θα είναι ευχάριστα μα ούτε εύκολα διαχειρίσιμα. Οι κυβερνητικοί , όπου βρεθούν και όπου σταθούν, θα ακούν την λέξη «απατεώνες» μιας και έχουμε και την εμπλοκή του άξονα MC/NE. Επιπρόσθετα ο Ποσειδώνας  κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου για άτομα που υπηρετούν στον Στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας. Υποδεικνύει μια προσπάθεια για ενέδρα ή απαγωγής, απώλεια μέσα από καπνούς και αναζωπυρώσεις αλλά και ίσως η ΕΛ.ΑΣ βρει μια γιάφκα ή βρεθεί απέναντι σε μια «νέα επαναστατική ομάδα». Ενδεχομένως μας απασχολήσει μια υπόθεση δηλητηρίασης.

Ο προοδευμένος KRONOS σημειοδοτεί την κυβέρνηση όπου από την μια θέλει να προετοιμαστεί καταλλήλως για κάποιες «μελλοντικές επιτυχίες» με συνεδριάσεις λήψεις πολλών αποφάσεων αλλά από την άλλη θα φανεί πως τόσο ψηφοφόροι όσο και τα στελέχη της κυβέρνησης την εγκαταλείπουν και την αποδομουν. Βέβαια η εμπλοκή των αξόνων UR/NE, SA/AD & KR/PO σημειοδοτούν ανθρώπινες απώλειες της κυβέρνησης, απώλεια των πρωτείων και των προνομίων αλλά και απώλεια ενός «πλεονεκτήματος». Ο προοδευμένος Zeus μιλά για ζητήματα πυροπροστασίας και για μεγάλες και καταστροφικές πυρκαγιές. Πυρκαγιές που θα είναι στοχευμένες, καθοδηγούμενες και κατευθυνόμενες. Προβλήματα με τα μέσα σταθερής τροχιάς (* τραίνα, μετρό, ηλεκτρικός, τραμ. Προαστιακός). Μια ένωση εθνών (*ΝΑΤΟ, Ε,Ε) θα μας επιπλήξει. Μια ανέλπιστη υψηλή διάκριση σε αθλητικά ζητήματα.

Ο προοδευμένος Δίας υποδεικνύει ξαφνικές υλικές ζημιές. Ταραχή και απώλειες πολυτίμων πραγμάτων ή εγκαταστάσεων (*??). Προβλήματα επάνω σε θρησκευτικές γιορτές και πανηγύρια. Ο Βόρειος Δεσμός μιλά πως η χώρα θα βρεθεί ενώπιον σημαντικών εξελίξεων και μοιραίων γεγονότων. Θα έρθει απέναντι στις επιλογές της και στο…κάρμα της!!! Η κυβέρνηση φαίνεται πως θ’ αρχίσει να ψάχνει σανίδα σωτηρίας.

Το Μεσουράνημα μιλά για διαχείριση των οικονομικών. Και ενώ ΟΛΑ φαίνονται πως αρχίζει να τα «μπαλώνει» η κυβέρνηση τελικά έρχεται να δεχτεί μια κίνηση ματ!!! Θα υπάρξει μια προσπάθεια αποτροπής μιας πολιτικής ανεξαρτητοποίησης. Το WI υποδεικνύει προσπάθειες στο να επέλθει μια ειδική συμφωνία. Οι προσπάθειες όμως αυτές δεν φαίνονται να στέφονται με επιτυχία. Κάποια απρόσμενα γεγονότα βάζουν φωτιά στο δημόσιο αίσθημα. Ο Ωροσκόπος μιλά για την εγκατάλειψη ενός θέματος. Προσπάθεια να συμπαρασταθεί  στα «αναξιοπαθούντα» άτομα.

Ο προοδευμένος Πλούτωνας μα και η Σελήνη μιλούν για δυστυχία του λαού. Αλλαγές αλλά και σκάνδαλα μέσα από μυστικές σέχτες, οργανώσεις και στοές. Πρόσωπα που αισθάνονται θλίψη και δεν έχουν ελπίδες. Προβλήματα από της έλλειψης σε θέματα βασικής ανάγκης και κατοικίας. Ο Apollon υποδεικνύει πολλά λάθη στην αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων μιλά όμως και για επιστημονικές ανακαλύψεις από ελληνικά μυαλά. Και ενώ όλα δείχνουν πως είναι από χέρι χαμένα (**ίσως και καμένα) ο Vulcanus μάλλον έχει άλλα κατά νου και προετοιμάζει την χώρα για την μεγάλη ανατροπή , για το μεγάλο come back. Σηματοδοτεί έναν γενικότερο μετασχηματισμό ο οποίος θα έχει εξαιρετικές προοπτικές στο μέλλον. Αφού από την μία δίνει κινητοποίηση του λαού ενώ από την άλλη δίνει την ικανότητα στον κόσμο να «παρακάμψει» την μνήμη χρυσόψαρου. Η Ελλάδα, έστω και μυστικά, γίνεται κάτι σαν τον Μεγάλο Αδελφό. Αρχίζει και γνωρίζει μυστικά. Παρακολούθηση διαδικτύου; Facebook? Ποιος ξέρει….Υποδεικνύει ώρες πουν αρχίζει κάτι και αλλάζει…στην συνείδηση των Ελλήνων.

Ο πλανήτης της συμπαντικής κρίσης , ο Κρόνος, σημειοδοτεί την επιδείνωση στην πολιτική ζωή της χώρας. Σηματοδοτεί και προβλήματα με μετανάστες –πρόσφυγες (*λαθραίους) αλλά και ζητήματα σχετικά  με το ωράριο εργασίας. Προβλήματα με ασθένειες που είναι δύσκολες ως προς την διάγνωση τους.  Ο Ουρανός έρχεται να αποκαλύψει τα αίτια της καταστροφής μέσα από χαοτικές καταστάσεις με ατίμωση ,λάσπη και ψέματα. Ειδήσεις για μεγάλες και ξαφνικές απώλειες χρημάτων. Ο Poseidon έρχεται να επισημάνει την αξία της πίστης σε μια θρησκεία, μια οντότητα. Ασφαλώς θα υπάρξει ‘έντονο παρασκήνιο και απίστευτη προπαγάνδα. Η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει τεχνάσματα …του κοινού ποινικού κώδικα.

Ο Cupido προλέγει για μυστικές συμφωνίες αλλά και μια «καθοδήγηση» της κυβέρνησης από ξένα κέντρα. Φιλονικίες στην κυβέρνηση αλλά και μια «κρυφή» μετακίνηση-ταξίδι κυβερνητικού στελέχους θα δημιουργήσουν ένα χαμό. Ο προοδευμένος Ηλιος υποδεικνύει για μερικά πολιτικά στελέχη (**όχι απαραίτητα της κυβέρνησης) το κύκνειο τους άσμα. Κρίση και εξεγέρσεις σε χώρους που υπάρχει συσσωρευμένος ανθρώπινος πόνος ( ιδρύματα, φυλακές, νοσοκομεία, hot spot).  Τέλος ο Admetos δείχνει την διάλυση ενός ιδρύματος, για μυστική καταπίεση αλλά και για έλλειψη εργασίας. Προσοχή πνιγμοί …

Οι διελεύσεις πυροδοτούν: «Μισώ τους εγκληματίες που στηρίζονται επάνω στους νόμους.» Louis Scutenaire

Ο διελαύνων Κρόνος μας δίνει την αίσθηση μιας συνεχούς και σχεδόν μη αναστρέψιμης απογοήτευσης Θα επιδεινώσει καταστάσεις δια μέσω μέτρων που θα επιβάλλουν οι Αρχές. Προβλήματα με «φιλοξενουμένους» αλλοδαπούς οι οποίοι όλοι είναι από 14 έως 16 ετών αλλά ουσιαστικά είναι 20 με 30. Προβλήματα θα υπάρξουν με την φύλαξη και επιτήρηση των δασών. Κάποια άτομα του δημοσίου βίου θα μπουν υπό αυστηρή παρακολούθηση. Ένα έγκλημα ή μια πράξη που θα γίνει μέσα σε ανελκυστήρα ή κλιμακοστάσιο θα γίνει πολύ σούσουρο. Απώλειες που σχετίζονται οι Αρχές, οι Ένοπλες δυνάμεις. Η εξορία. Η απώλεια ατόμου μεγάλου σε ηλικία ή κύρους. Αγωνία. Άτομα που διετέλεσαν Πρόεδροι στο παρελθόν. Παραίτηση. Απώλειες μέσα από νομικές διαδικασίες. Ο Hades μας δίνει ως ερμηνεία ζωή κάτω από δύσκολες ή άθλιες συνθήκες. Εργασία κάτω από δυσάρεστες συνθήκες. Τα φτωχά και εξαθλιωμένα μέρη. Αναζήτηση και περίθαλψη άρρωστων και άπορων ατόμων. Ζώντας με άτομα άρρωστα και αναξιοπαθούντα. Σοβαρή ασθένεια μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Λύπη, εμπόδια και δυσκολίες. Θλίψη σε ένα έθνος. Και αυτό θα είναι αρκετά έντονο. Ο Θεός να δώσει να μην ξαναζήσουμε στιγμές όπως αυτές στο Μάτι Αττικής. Μέσα σε όλα αυτά έρχεται ο KRONOS που υποδεικνύει, ούτε λίγο- ούτε πολύ μι απώλεια της πραγματικότητας. Πτώση από ύψος. Δαπάνες. Μεγάλα έξοδα. Υψηλό οικονομικό βάρος. Διαμάχη μεταξύ των αρχών ή μέσω ενός διατάγματος της κυβέρνησης. Κυβερνητική διαταγή. Δικτάτορας. Τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε ένα κράτος και το αντίκτυπο που έχουν στην κοινωνία. Ξαφνικές διατάξεις, εντάλματα και αποφάσεις που συγκλονίζουν.

Και μέσα σε όλα αυτά έρχεται ο Zeus αφού μιλάει για ήττα. Καταστροφή από πυρίτιδα ή πυρκαγιά. Και αυτό υπήρχε και στις εξισώσεις του προηγούμενου μήνα. Ζημία μέσω των δυνάμεων, μέσω ξαφνικής πυρκαγιάς, ή από όπλο. Ζημιά σε μηχανή εσωτερικής καύσης. Δεσμευτική υπόσχεση. Οι καλές περιστάσεις συνεχίζουν να βελτιώνονται. Αύξηση των φιλανθρωπιών.

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του θανάτου μα και της αναγέννησης, μιλά για την  δύναμη του κράτους στην ανάπτυξη, τις μεταρρυθμίσεις και το μετασχηματισμό. Μια μεγάλη τύχη αρχίζει να αναπτύσσεται. Ανάπτυξη της δημιουργικής σκέψης. Δηλαδή με λίγα λόγια διαφαίνεται ένα φως στο τούνελ μάλλον επειδή το Σύμπαν μας συμπαθεί παρά για λόγους πολιτικής ικανότητας των κυβερνώντων. Ο Vulcanus ισούται με τον Ήλιο και δείχνει έναν λαό που έχει την δύναμη να σηκωθεί. Υποδεικνύει πως χρειάζεται προσοχή κατά την διάρκεια της νύκτας και σηματοδοτεί μια περίοδο σε κατάσταση επιφυλακής. Είναι η περίοδος όπου θα συναντήσουμε την μοίρα μας.

Ο Apollon  μιλά για αθλιότητα των μαζών- του πλήθους. Έλλειψη εμπειρίας. Πρέπει να φροντίσω για πολλούς. Πολλές ανησυχίες. Η μάζα των ανθρώπων στα κατώτερα κοινωνικά στρώματα. Ανάγκη και ανησυχίες ενός πλήθους ανθρώπων. Ο Ουρανός μας δίνει έλλειψη συναίσθησης των πράξεων. Ευρισκόμενος σε χαοτικές καταστάσεις εξαιτίας μιας ατίμωσης με λάσπη και ψέματα. Σε πολιτικό- κομματικό επίπεδο έχουμε ξαφνικές εκπληκτικές αλλαγές στις θέσεις και στις προθέσεις. Ξαφνικές αλλαγές στην άποψη που έχει κανείς για ένα θέμα. Μεγάλες και ξαφνικές απώλειες χρημάτων. Ο Admetos σημειοδοτεί μια απόσυρση, η παραίτηση. Λίγες γνωριμίες, στενό οικογενειακό περιβάλλον. Νοιώθοντας αίσθηση κατωτερότητας έναντι των άλλων. Απομάκρυνση από τους άλλους. Αδυναμία αντίληψης του εξωτερικού κόσμου. Προηγούμενες και ξεπερασμένες μορφές μιας κυβέρνησης. Απομόνωση μιας μεγάλης δύναμης. Κράτη που θεωρούνται “ειδικές περιπτώσεις” από άλλα κράτη. Το τέλος της δύναμης ενός κράτους. Το νεκρό ή χωρίς ισχύ κράτος.

Ο Ποσειδώνας δρομολογεί εξελίξεις, πάντα με τον δικό του «ιδιαίτερο» τρόπο. Μιλά για μια μάταιη προσπάθεια τρίτων για να εγχείρημα. Σημειοδοτεί εκ νέου αλλαγές σε μια συμφωνία. Επανάσταση ενάντια στους παλαιούς τρόπους. Αβέβαιη κοινωνική θέση. Αναξιόπιστοι σύμμαχοι ή συνεργάτες. Οι αναξιόπιστοι , λοιπόν αυτοί, «σύμμαχοι» εξυφαίνουν μυστικά σχέδια. Σχέδια που δεν πραγματοποιούνται. Σχέδια που στοχεύουν στην καταστροφή. Αβέβαιη θα είναι πλέον η  αποκλειστική θέση ή η συνοχή της κυβέρνησης. Διαβίβαση μιας ειδικής αποστολής. Κρυμμένες επίβουλες πράξεις. Μια αλήθεια που είναι καλά κρυμμένη.

Τέλος ο Cupido μιλά για απώλειες καλλιτεχνών αλλά και διαφοροποιήσεις από τις κυβερνητικές θέσεις και απόψεις. Στα πάνω του ο αγροτικός συνεταιρισμός και τα είδη λαϊκής τέχνης.

Πηγή: https://astrolabor.blogspot.com/

_________________
Back to top Go down
View user profile http://thlenouvelotrela.forumgreek.com
paola

avatar

Female Posts : 465
Join date : 2016-08-08

PostSubject: Re: Αστρολογία.    Wed Aug 01, 2018 3:28 pm

Ας ελπισουμε να πεσουν εξω... Δεν μπορουμε αλλα κακα.
Back to top Go down
View user profile
mel
Admin
avatar

Female Posts : 2036
Join date : 2015-08-11

PostSubject: Re: Αστρολογία.    Wed Aug 01, 2018 4:37 pm

Κυριακή κοντή γιορτή Wink . Πάντως για την έκλειψη της 27/8 και τις μεγάλες φωτιές δικαιωθήκανε.

_________________
Back to top Go down
View user profile http://thlenouvelotrela.forumgreek.com
mel
Admin
avatar

Female Posts : 2036
Join date : 2015-08-11

PostSubject: Re: Αστρολογία.    Fri Aug 03, 2018 2:26 pm

Μια ψιλοδικαίωση: "Προβλήματα με τα μέσα σταθερής τροχιάς (* τραίνα, μετρό, ηλεκτρικός, τραμ. Προαστιακός)" http://www.pronews.gr/travel/metafores/703501_lamia-treno-ektrohiastike-kai-eisevale-se-apothiki-foto

_________________
Back to top Go down
View user profile http://thlenouvelotrela.forumgreek.com
mel
Admin
avatar

Female Posts : 2036
Join date : 2015-08-11

PostSubject: Re: Αστρολογία.    Sat Aug 04, 2018 2:40 pm


_________________
Back to top Go down
View user profile http://thlenouvelotrela.forumgreek.com
mel
Admin
avatar

Female Posts : 2036
Join date : 2015-08-11

PostSubject: Re: Αστρολογία.    Wed Aug 29, 2018 9:33 am

"Ο προοδευμένος Zeus μιλά για ζητήματα πυροπροστασίας και για μεγάλες και καταστροφικές πυρκαγιές."

Πυρκαγιά σε πλοίο εν πλω scratch ; Τι άλλο θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι, έχουμε δυο μέρες ακόμα...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://thlenouvelotrela.forumgreek.com
Αλμοδοβαρεμένη

avatar

Posts : 901
Join date : 2015-08-13

PostSubject: Re: Αστρολογία.    Thu Aug 30, 2018 10:37 pm

Ανησυχητική η ψιλοδικαίωση των προβλέψεων... Αλλά ας κρατήσουμε μια πισινή. Ας δούμε και τις κατοπινές προβλέψεις, τις φθινοπωρινές, για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Back to top Go down
View user profile
mel
Admin
avatar

Female Posts : 2036
Join date : 2015-08-11

PostSubject: Re: Αστρολογία.    Wed Sep 12, 2018 1:52 pm

Ο Δημήτρης Κορωνάκης προβλέπει ότι στο δημοψήφισμα στα Σκόπια θα βγει το Ναι με ποσοστό 62%. Είχε πέσει μέσα και στο δικό μας δημοψήφισμα και στο αποτέλεσμα των εκλογών. Για να δούμε.

_________________
Back to top Go down
View user profile http://thlenouvelotrela.forumgreek.com
mel
Admin
avatar

Female Posts : 2036
Join date : 2015-08-11

PostSubject: Re: Αστρολογία.    Sun Sep 23, 2018 11:36 am

Πανσέληνος 25/9/18 στον Κριό με ρυθμιστή τον Κρόνο.

Αρκετά δύσκολη και σκληρή η Πανσέληνος της 25ης Σεπτεμβρίου στην 2η μοίρα του Κριού  με την συμμετοχή του Ερμή και του Άρη - σε σύνοδο και τρίγωνο αντίστοιχα - με τον Ήλιο, του Κρόνου σε γωνία Τ-τετραγώνου και του Ουρανού σε σκληρή γωνία χιαστί με τον Ήλιο.

Ο Κρόνος, όσο σκληρός και άτεγκτος κι άν είναι, δεν παύει να είναι και ένας μεγάλος Δάσκαλος, που προσγειώνει - θέλοντας και μη - στην πραγματικότητα !

Κακά τα ψέματα, οι υπερβολικές παρορμήσεις καθώς και τα μη ελεγχόμενα συναισθήματα και λόγια χρειάζονται έναν Ηνίοχον. Έναν Ηνίοχον με Η Κεφαλαίο, που θα κρατήσει τα ηνία των ίππων.
Με άλλα λόγια, χρειάζεται να αναλάβει τα ηνία ο Ανώτερος Εαυτός μέσα μας και όχι η κατώτερη προσωπικότητα μας με τα ανεξέλεγκτα ελαττώματα και τις απαιτήσεις της.

Έτσι, αυτή η Πανσέληνος είναι μια ευκαιρία κυριαρχίας πάνω στο συναίσθημα και τα θέλω !
Μπορεί να φέρει μελαγχολικές τάσεις, απόμακρα ή/και ψυχρά συναισθήματα.
Ακεφιά και δυσθυμία. Εσωστρέφεια και εσωτερική μοναξιά !

Ιδού, λοιπόν, η ευκαιρία να τα πει κάποιος με αυτόν, που ίσως δεν τα λέει ποτέ. Τον εαυτόν του !
Να συζητήσει μαζί του για τις υπερβολές και τις ελλείψεις του. Με γενναιότητα και ειλικρίνεια !
Να αναλύσει τα γιατί στην ζωή του και να προσγειωθεί στην αλήθεια του.
Το έχετε κάνει αυτό ποτέ ?

Οι ενέργειες αυτής της Πανσελήνου επηρεάζουν κυρίως όσους έχουν πλανήτες, σημεία ή/και μεσοδιαστήματα στις πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων, δηλαδή Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερω.
Επίσης, απαιτείται μεγάλη προσοχή στα ατυχήματα για τις μοίρες γύρω από την 18η μοίρα των παρορμητικών και τις πρώτες μοίρες των σταθερών ζωδίων, δηλαδή Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

Οι εμπλοκές του Ουρανού με τον Άρη και τον Ήλιο είναι λίαν επικίνδυνες και μπορεί να οδηγήσουν σε βίαια γεγονότα και ατυχήματα.
Γι αυτό χρειάζεται μέγιστη προσοχή !

Άρης/Κρόνος, Ήλιος/Άρης, Ερμής/Άρης και Ερμής/Ουρανός ισούνται με τον Πλούτωνα.
Οι ενέργειες αυτές συνήθως προκαλούν φανατισμένη και επιθετική κριτική. Τα υπερφορτωμένα νεύρα, οι λεκτικές προσβολές, η μονόπλευρη στάση και η ένταση στις σχέσεις θα είναι στην ημερήσια διάταξη !
Η ψυχρή πραγματικότητα θα ζητάει μια διέξοδο στα υπάρχοντα προβλήματα. Η ψυχραιμία και η επικράτηση της λογικής, εδώ, θα είναι ο καλύτερος δάσκαλος !

Θα μπορούσε να θεωρηθεί και σαν μια "ατομική συνταγή", κάτι σαν εκτοξεύσεις πυραύλων !
Οδηγεί σε βία, τραυματισμούς καθώς και κίνδυνο για την ζωή.
Μπορεί, ακόμη, να επιφέρει τον θάνατο μεγάλου αριθμού ατόμων.

Ο Ερμής σε 45άρα με τον Δία και σε τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνει λόγο αλαζονικό και υπερβολικό μαζί με στενοκεφαλιά και ισχυρογνωμοσύνη. Δυσπιστία και αδιαλλαξία.
Αναζητείται επειγόντως το μέτρον και η λογική στην χρήση του λόγου !
Καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι η σκέψη και ο λόγος αποτελούν ενέργεια υψηλού επιπέδου και επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο θετικά και παραγωγικά !
Σε αντίθετη περίπτωση γίνεται σπατάλη δυνάμεων.

Ερμής/Πλούτωνας ενεργοποιείται από Ποσειδώνα και Ωροσκόπο με όψεις πενταγώνου.
Κρόνος/Ποσειδώνας από Ωροσκόπο.
Ευνοείται η δημιουργία συνθηκών περιορισμού της ελευθερίας μέσα από την άσκηση επιβολής μέσω του λόγου στο κοινό. Αυτό που ονομάζουμε ύπουλη προπαγάνδα !
Έτσι δημιουργείται ένα συναισθηματικά καταπιεστικό και αρρωστημένο από την "παραγωγή φόβων" περιβάλλοντος !

Οι καταστάσεις είναι αναμφισβήτητα δύσκολες είτε σε ατομικό είτε σε συλλογικό επίπεδο.
Η καθαρή αντίληψη, που φέρνει αυτό που λέμε καθαρό μυαλό, είναι η μόνη λύση.
Το τρίγωνο Κρόνου Ουρανού προσφέρει την ευκαιρία σε αυτούς, που μπορούν να την εκμεταλλευθούν.
Τα απαραίτητα εφόδια, που χρειάζονται, είναι η αντοχή και οι πειθαρχημένες και καλά δομημένες αλλαγές και δράσεις !

Πηγή: https://gvasilakos.blogspot.com/

_________________
Back to top Go down
View user profile http://thlenouvelotrela.forumgreek.com
Sponsored content
PostSubject: Re: Αστρολογία.    

Back to top Go down
 
Αστρολογία.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Τηλενουβελοτρέλα :: Γενικού περιεχομένου :: Άλλα θέματα :: Μεταφυσικό και μελλοντολογία-
Jump to: